$688 超聲波洗眼鏡機,送防霧噴劑 (接受預訂至9月15日)

每次去眼鏡鋪睇眼鏡,最開心莫過於老闆話幫我洗眼鏡,通常見到既洗眼鏡機都係非常專業,一般屋企又點會買。而淘寶上面其實都有好多款超聲波洗眼鏡機,不過通常好鬼大部,而且外型極不討好,價錢大約$400左右。

不過最近 Smartclean 引入左部外型靚仔,無需加入特別清潔液,用一般清水就可以既超聲波洗眼鏡機,清洗過程只需3-5分鐘。

由今日起至9月15日接受大家預訂,有興趣朋友可以係 Facebook 發訊息比我地”開倉網“或在 post 上留言,我地會盡快提供入數詳情。

價錢:$688(免費送貨服務-順豐速運) +1年香港保養+送防霧噴劑
預計在10月中發貨

想買既朋友麻煩留言是提供以下資料:
洗眼鏡機顏色:深藍/鮮紅/淺綠/天空藍

洗眼鏡機跟早前眼鏡店 “上目“,”the WAREHOUSE optical“為同一款式,信心保證。


洗眼鏡機規格:
產地:中國
額定電壓:DC12V
AC適配器:AC100V~240V
額定頻率:50/60Hz
消耗電力:15W
超聲波頻率:45kHz
產品尺寸:長 185 X 高59 X 寬 98mm
產品重量:約 410g
清潔槽容積:約 500ml, 上限 (MAX) 標準線約為 450ml
計時器:自動斷電(約 5 分鐘)
附帶品:AC 適配器, 使用說明書(帶保養証)