【低至半價】AIGLE雨靴外套直送HK

今年的颱風黑雨都算多,最近仲連續兩次8號風球。無論在狂風大雨,或毛毛細雨的日子,一對時尚,舒服的雨靴絕對不能少,相信好多讀者都喜歡法國品牌 AIGLE,咁品牌有咩優點呢?

AIGLE在1853年誕生於法國,品牌有超過百年歷史,一直研發衣飾及鞋履,堅持產品製造的素質,其天然橡膠靴雨靴仍以人手於法國製造,信心保證。

喜歡網購嘅朋友,推介你去英國Amazon 買,當然搵英國代購買都得,最近多咗好多香港人做英國嗰邊代購。小編搵左幾款價錢吸引,款式不錯既雨靴介紹比大家。

最經典的 Wellington 款式

男裝款都有好多選擇,買對比老公,男朋友做生日禮物,仲可以情侶鞋去街街!

除咗介紹雨靴,一定唔可以忽略咗一件輕身防水外套,Aigle 外套大多能夠遮風擋雨,因為當中有加入了GORE-TEX 高階功能物料製造,防水、防風和透氣,部分更搭載了Thermo-Kit設計,透過相應的拉鏈及鈕扣,可自由在內搭配羽絨或Fleece,以應對各種天氣變化。